Başkan Yüksel, kadınlara çiçek dağıttı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü her yıl kadınlara çiçek dağıtarak kutlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu yıl da geleneği bozmadı. Başkan Yüksel, Ergene'de sabahın erken

Ergene 8.03.2021 12:17:00 0
Başkan Yüksel, kadınlara çiçek dağıttı

Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden servis duraklarına çıkan kadınlara Başkan Yüksel, karanfil ve baharın müjdecisi olan marteniçkalardan hediye etti. Sabah düzenlenen programa Başkan Yüksel’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

 

KADINLARIN GÜÇLENMESİNE VURGU

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bölgemizdeki kadın istihdamının artması ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart’ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir, çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü Türkiye’ye ve geleceğe sahip oluruz. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10