İhtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek

Ergene Belediyesi, evinde yemek pişiremeyecek durumda olan yaşlılar ile ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor. Belediye personelince kazanlarda pişirilen yemekler, yine belediye ekipleri tarafından

Ergene 8.03.2021 14:18:00 0
İhtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek

Ergene Belediyesi görevlilerince pişirilen yemekler her gün 100’den fazla ailenin kapısına kadar götürülüyor. Ergene Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Dev kazanlarda ve hijyenik koşullarda pişirilen yemeklerde insan sağlığı ön planda tutularak tek kullanımlık kaplara konuluyor ve kapı kapı dolaşılarak dağıtılıyor. Evinde yemek pişiremeyecek durumda olan engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların da günlük yemek ihtiyaçlarını karşılayan Ergene Belediyesi, ekipleri sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor" denildi.

 

"DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SERGİLİYORUZ"

 

Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi kurulduğu ilk günden itibaren halkın yanında olarak ilçede yaşayanların menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapıyor. Sevgi Kenti Ergene’de dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiliyoruz. Yemek üretimi sırasında kaliteden asla ödün vermeden temizlik konusuna azami özen gösteriyoruz. Bu çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10