SPAİHL Müdürü Şenol'dan Rektör Şahin'e ziyaret

Süleymanpaşa Anadolu Proje İmam Hatip Lisesi (SPAİHL) Müdürü Abdullah Şenol ve SPAİHL Tarih Öğretmeni Cüneyt Özvardarlı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahinâ€?

Süleymanpaşa 8.03.2021 14:23:00 0
SPAİHL Müdürü Şenol

SPAİHL Müdürü Abdullah Şenol, okulun tarih kulübü öğrencilerinin, öğretmenleri rehberliğinde hazırladığı ve editörlüğünü okulun tarih öğretmeni Cüneyt Özvardarlı'nın yaptığı “Mevkif-i Tevarih / Chronicles Station” dergisini Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin’e takdim ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehre olan tarihi ve kültürel katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

REKTÖR ŞAHİN'DEN TEŞEKKÜR

 

Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yayınlanan derginin Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulundu. Rektör Şahin, “Tekirdağ ve civarındaki kültür mirasının korunmasında kültür varlıklarının kendi değerlerini;kayıt, arşiv, belgeleme ve benzeri yöntemlerle tanımlama, koruma yolları izlenerek kent belleği ve kültürel kimlik olgularının oluşturulmasıyla gelecek kuşaklara aktarılarak sürdürebilirliğinin sağlanmasına yönelik uygulamaları hayata geçirmek amacıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Tekirdağ Kültür-Tarih-Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni hayata geçirdik” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10