Motosiklet küle döndü

Kapaklı-Çerkezköy yolu Yünsa kavşağında seyir halindeyken alev alan bir motosiklet, yanarak küle döndü. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındıktan sonra is

Çerkezköy 8.03.2021 16:55:00 0
Motosiklet küle döndü

Çerkezköy–Kapaklı yolu Yünsa Kavşağı'nda meydana gelen olayda, seyir halindeyken alav alan bir motosiklet  yandı.

 

DEMİR YIĞINI KALDI

 

Kapaklı’dan Çerkezköy’e seyir halinde ilerleyen B.Ç idaresindeki 34 BJ 237 plakalı motosiklet Yünsa kavşağında alev aldı. Deposundaki benzin ve plastik aksamı tutuşan motosiklet bir anda alev topuna dönüştü. Çevrede bulunanların müdahalesi motosikletteki yangını söndürmede yetersiz kalınca durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Yangın kontrol altına alındıktan sonra ise plakası bile eriyen motosikletten geriye demir yığını kaldı.

 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan motosiklet sürücü, “ Çerkezköy’e giderken motorun arkasından dumanlar çıktığını görünce paniğe kapılıp motoru durdurup indim. İnmemle birlikte dakikalar içinde motosiklet küle döndü” diye konuştu. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10