8 Mart'ta kadınları unutmadılar

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve Yönetim Kurulu üyeleri 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköy Devlet Hastanesi, Çer

Çerkezköy 9.03.2021 16:34:00 0
8 Mart

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamada bulunan Çetintaş, ülkemizin her kazanımında kadının rolünün olduğunu söyledi. Çetintaş, kadının toplumdaki rolünün önemli olduğunu belirterek, "Kadınlar tarih boyunca ekonomiye hayat vermiş, barışa katkı sağlamış ve sosyal sermayemizi güçlendirmiştir. Tarihimizde eşsiz hizmetleri olan kadınlar, birlik ve beraberlik ruhunu tesis etmede öncü olmuşlardır. Toplumu güçlendirmenin temelinde kadınların güçlendirilmesi vardır" diye konuştu.

 

KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Çetintaş, "AK Parti kurulduğu günden bu yana kadınlarla birlikte yol almıştır. Hükümetimiz döneminde kadınların bilimde, sanatta, kültürde, eğitimde, ekonomide etkin rol alması kolaylaştırıldı. AK Parti grubunda mecliste 54 kadın milletvekilimiz bulunmaktadır. Kadınlarımızı her zaman öncelikli sırada yer vererek ve kamudaki istihdamda da yüzde 40 oranla Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranını yakaladık. Kadınların elinin değdiği her yerde bereket vardır. Kadınlarımız sayesinde bugünlere geldik. Dünün, bugünün ve yarının fedakar emekçilerini asla unutmayacağız. Ülkemizi 2023 hedeflerine birlikte ulaştıracak, 2053 vizyonunu birlikte miras bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emekçi kadınlarımızın gününü bir kez daha tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu ve güzelliklerle dolu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10