Ergene'de bozulan yollar onarılıyor

İlçe genelinde yol problemi kalmaması adına mesai harcayan Ergene Belediyesi ekipleri, bozulan kilit parke taş yolları onarmaya ve asfalt bölümleri yenilemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Pandemiye r

Ergene 10.03.2021 15:44:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalar yürütüyor. Çalışmalar kapsamında zarar gören parke taş ve asfaltı kaldıran ekipler yerine yenisini yapıyor. Kilit parke taş, yol ve kaldırım yenileme işlemlerine aralıksız olarak devam eden Ergene Belediyesi ekipleri, başta elverişsiz hava koşulları olmak üzere çeşitli nedenlerle deforme olan yolları yenilemeye devam ediyor.

 

"PANDEMİYE RAĞMEN ÇALIŞMALARI AKSATMADIK"

 

Yaşanan pandemi dönemine dikkati çekerek, süreç nedeniyle ekonomik daralma ve kısıtlamalar yaşandığını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Pandemiye rağmen gerekli tüm tedbirlerimizi alarak çalışmalarımıza kesintisiz bir şekilde devam ettik. 2020 yılında ilçemizde ihtiyaç olan yeni yolları açtık, açmaya da devam ediyoruz. Pandemi dönemi olmasına rağmen yeni asfalt yol, yeni beton yol ve kilit parke taş döşeme çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürdük” dedi.

 

"DAHA MODERN BİR ERGENE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

 

Bir yandan yeni yollar yaptıklarını bir diğer yandan da Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan ekiplerin tamir ve bakım ve onarım çalışması yaptığını ifade eden Başkan Yüksel, “Ergene’nin tamamında yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçenin tamamında yol ve ulaşım meselesini halletmek için yoğun bir mesai yürütüyoruz. Daha güzel, daha modern, daha çağdaş bir Ergene için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10