ÇTSO Başkanı Kozuva, Adana ve Mersin'de ziyaretlerde bulundu

Adana ve Mersin'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretlerde bölgenin ekonomik yapısıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Verimli görüşmeler gerÃ

Çerkezköy 12.03.2021 17:04:00 0
ÇTSO Başkanı Kozuva, Adana ve Mersin

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Adana ve Mersin'de bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret eden Kozuva, bölgenin iş dünyasına kayda değer katkılar sağlayan Zeki Kıvanç’tan Adana'ya dair bilgiler aldı. Bölgeyle ilgili değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaretin ardından Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe’yi ziyaret eden Kozuva, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bölgeye dair projelerle ilgili detayları ele aldığımız verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Adana Ticaret Odası arasındaki işbirliğini artıracak çalışmalar kapsamında fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

 

EKONOMİ KONUSUNDA GÖRÜŞMELER YAPILDI

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, daha sonra ise Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette başta ekonomi olmak üzere oda ve borsalar kapsamındaki güncel konular ele alındı. Kozuva, Adana Ticaret Borsası Başkanı Bilgiç ile yaptığı görüşmenin aynı zamanda Adana'ya dair önemli bilgilerin de konuşulduğu verimli bir toplantı olduğunu kaydetti. Daha sonra Adana Valisi Süleyman Elban'a ziyarette bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, görüşmede bölge adına bilgiler aktarırken, Adana bölgesine dair yapılan çalışmalar hakkında da Elban'dan bilgiler aldı. Görüşmenin oldukça verimli ve keyifli geçtiğini dile getiren Kozuva, misafirperverliği için Adana Valisi Elban'a teşekkür etti.

 

KOZUVA'DAN MERSİN ZİYARETLERİ

 

Adana'nın ardından Mersin'e geçen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, burada ilk olarak Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret etti. Oda Başkanı Ayhan Kızıltan ile bir araya gelen Kozuva, iki oda arasında gerçekleşebilecek işbirliklerinin ele alındığı görüşmenin verimli geçtiğini vurguladı. Mersin ziyaretleri kapsamında AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan'ı da ziyaret eden Kozuva, Mersin ile ilgili genel konular üzerine Milletvekili Özkan ile bilgi alışverişinde bulundu. Kozuva, daha sonra ise Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu ile bir araya geldi. Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Kozuva, görüşmelerin çok değerli olduğunu dile getirdi. Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu da ziyaret eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, Mersinli meslek örgütleri ve STK’lar hakkında Vali Su ile fikir alışverişinde bulunduklarını aktardı. Vali Su'ya teşekkür eden Kozuva, "Sayın Valimiz bizlere çok kıymetli tecrübelerini aktardılar, kendisine kabulleri ve bizlere destekleri için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10