AK Parti sağlık çalışanlarını unutmadı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol ve teşkilat mensuplarıyla birlikte 14 Mart Tıp Bayram

Çerkezköy 14.03.2021 17:25:00 0
AK Parti sağlık çalışanlarını unutmadı

Pazar günü gerçekleştirilen programa Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, Siyasi Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Dr.Ali Çolak ve teşkilat mensupları katıldı.

 

GÜNLERİNİ KUTLADILAR

 

Burada hastane yetkilileri tarafından karşılanan partililer, hastanenin çeşitli servislerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.  Çerkezköy Devlet Hastanesinden ayrılan partililer daha sonra İlçe Sağlık Müdürlüğünü ve özel hastaneleri ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının gününü kutladılar. İnsanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “ Bugün, meslekler arasında en kıymetli ve insanı hayata bağlayan siz değerli sağlık çalışanlarının günü. Yeryüzündeki en kutsal görevi yerine getiriyorsunuz. Sizler can kurtarıyor, insanların hayata tutunmasına vesile oluyorsunuz. Göreviniz zor ve meşakkatli. Ancak sizler bunun bilincinde olarak yağmur, çamur, kar, kış demeden ülkenin en ücra köşelerine kadar hizmet götürüyor, her türlü vefakarlık örneğini gösteriyorsunuz. Hizmet verdiğiniz insanların sevinciyle seviniyor, hüznüyle hüzünleniyorsunuz” diye konuştu.

 

 

14 MART AYNI ZAMANDA DİRENİŞİN DE SEMBOLÜDÜR

 

Çetintaş,” Halkın sağlığını her zaman kendinizden öncelikli tuttunuz, size bayram olarak sunulan bu günde dahi halkın sağlığını öncelikli tuttunuz. Yapmış olduğunuz fedakarlık ve görev azminiz takdire şayandır. Sağlık çalışanı olmak, fedakârlıkla icra edilen, özveri, sabır ve tahammülü gerektiren kutsal bir meslektir. Çünkü onlar en kıymetli varlığımız olan hayata hizmet etmektedirler. Tarihin her döneminde önemini ve toplum içindeki saygınlığını muhafaza etmiş olan bu meslek, ülkemizde de İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu bir yaşam sürmesi için özveriyle çalışarak toplumumuzun inandığı, her zaman değer ve destek verdiği, gönül borcu duyarak saydığı kişiler olmuşlardır. Sağlık çalışanları kendilerine ihtiyaç duyulduğunda muhtaç olan hiç kimseyi geri çevirmemiş, her türlü özveriyle gereken ne ise yapmıştır. Bugün, en güç koşullarda bile, deneyim ve birikimleriyle, alanındaki gelişmeleri yakından izleyerek kullanan, mesleğinde yetkinliğini kanıtlamış doktor kadrolarıyla ülke olarak övünmekte, doktorlarımızın özverili çalışmaları ve sevgi dolu yaklaşımlarıyla geleceğe güvenle bakabilmekteyiz. 14 Mart, aynı zamanda direnişin de sembolüdür. En zor zamanlarda dahi sorumluluk almaktan çekinmeyen tüm sağlık emekçilerinin bayramını kutlarım” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10