Albayrak: Marmarareğlisi'ne 124 milyon TL'lik yatırım yaptık

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından Tekirdağ'ın 11 ilçesinde gerçekleştirilen çalışma, proje ve yatırımları basın mensuplarıyla paylaşmak adına 11 ilçe belediy

Marmara Ereğlisi 16.03.2021 12:35:00 0
Albayrak: Marmarareğlisi

Marmaraereğlisi ilçesi ortak basın toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Alpaslan Kurtoğlu, Büyükşehir ve Marmaraereğlisi Belediyesi bürokratları ile basın mensupları katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata gerçekleştirdi. Ata konuşmasında, "Sizleri Marmaraereğlisi'nde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a basın mensuplarıyla hizmetlerimizi paylaşmak amacıyla böylesi bir toplantıyı gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

124 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTIK

 

Programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi'ne de diğer ilçeler gibi büyük önem verdiklerini kaydederek, “ Bu toplantılarla 11 ilçe belediye başkanlarımız ile bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi basın mensuplarıyla paylaşmayı hedefledik. Çok güzel geri dönüşler de aldık. Zaman hızla ilerliyor. 2020 maalesef hem dünya hem de Türkiye açısından pandemi nedeniyle çok zor geçti. Biz de yerel yönetimler olarak bu dönemde tüm enerjimizi pandemi ile mücadeleye adadık. Marmaraereğlisi için çok önemli projeleri hayata geçirdik, gerçekleştireceğimiz farklı projelerimiz de var. Özellikle altyapı konusunda ciddi çalışmalarımız var.Marmaraereğlisi’ne Büyükşehir Belediyesi olarak 24 Milyon, TESKİ olarak da 100 Milyon olmak üzere toplam 124 milyon TL yatırım yaptık” dedi.

 

BASIN MENSUPLARININ SORULARI CEVAPLANDI

 

Toplantıda TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu tarafından 1 Nisan 2014  - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Marmaraereğlisinde gerçekleştirdiği yatırımlar ile ilgili sunum eşliğinde basın mensuplarına bilgi verildi. Daha sonra Başkan Kadir Albayrak ve Hikmet Ata basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10