'Kahraman Türk Kadınları' oratoryosuna büyük ilgi

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 'Kahraman Türk Kadınları' adlı oratoryo gösterisi gerçekleştirildi . Çana

Kapaklı 19.03.2021 15:27:00 0

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen gösteriye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Şube Başkanı İbrahim Çetintaş, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

 

Mavi Beyaz tiyatro grubu tarafından hazırlanan duygu dolu oratoryo gösterisi izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Çanakkale Savaşı döneminde yaşayan kadınların hikayesini anlatan eserde, izleyenler duygu dolu anlar yaşadı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, gösterinin ardından oyunculara plaket ve çiçek takdim etti.

 

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

Oratoryonun ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “ Yönetmenimiz Selahattin Çiçek kardeşimle 25 yıllık bir mesai arkadaşlığımız var. Bu arkadaşlarımız ailelerinden, çocuklarından, işlerinden fedakarlık yaparak gerçekten duygularını son derece güzel şekilde sahneye yansıttılar. Hepsine ayrı ayrı alkış istiyorum. Provalarına katıldığımda da bu başarıyı gördüm. Kendilerini bu işe adamışlar, sanki arkada dev bir kadro var gibi görünüyor ama hepsini beş kişi ile yaptılar. Pandemi kurallarına uygun şekilde yaptığımız bu organizasyonlarımızı daha çok vatandaşımızla buluşturmak istiyoruz. Kadın ve Aile Müdürlüğümüzü de bu organizasyondan dolayı tebrik ediyorum. Burada Anadolu Kadınının nasıl özveri ortaya koyduğunu arkadaşlarımız sahnede anlattılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10