Akbel Site Yönetimi Şirketini bünyesine dahil etti

Çerkezköy'de 2 yıldır faaliyet gösteren ve Yönetim, Güvenlik, Temizlik, Hukuk, İnşaat, Emlak, İlaçlama, Personel Temini ve Peyzaj Mimarlık gibi birçok dalda hizmet veren Norma Group Bina Tesis Entegre Yöne

Çerkezköy 20.03.2021 16:17:00 0
Akbel Site Yönetimi Şirketini bünyesine dahil etti

Norma Group olarak tüm faaliyet kollarında kendilerini ispatlayarak Marmara, İç Anadolu ve son olarak Akdeniz Bölge Müdürlüğü’nde konuşlandıklarını, kurumsal şirket kültürü ve tecrübeleri ile alanında en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten Norma Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Çamyar, “Norma Group profesyonel site yönetimini yerine getirirken; güven duyulan, dürüst, şeffaf, hesap verebilir, kaliteli bir hizmet anlayışını benimsemiştir. Çalışanlarının tamamı profesyonel site yönetimi konusunda eğitim almış ve sertifikalıdır. Hizmetlerini yerine getirirken, planlama-organizasyon- yönetim- kontrol aşamalarında iş bölümü yapmış, alanlarında uzman bir ekipler ile çalışmaktadır” dedi.

 

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

 

2017 yılından bu yana faaliyet gösteren Akbel Site Yönetimi Şirketinin de, Antalya’da site, iş merkezi ve plazalar, AVM ve rezidanslara profesyonel hizmet vermek amacıyla kurulduğunu ve hizmetlerini günümüze kadar taşıdığını belirten Çamyar, “Şirket Alım işleminin ardından Akbel Site Yönetimi kurucusu Dr. Ali Yılmaz; Norma Group bünyesinde danışmanlık görevini üstlendi. Dr. Ali Yılmaz; 35 yılı aşkın kamuda en üst düzey görevlerde bulunmuş, Antalya'da turizm sektöründe kurumsal İlişkiler direktörlüğü yapmış, bilim doktorluğu unvanını kazanmış, bir kamu yönetimi uzmanıdır. Bu vesileyle hem Akdeniz bölgede hem de Norma Group bünyesinde hizmet verilen diğer bölgelerde yıllar içerisinde kazanmış olduğu tecrübeyi paylaşacak” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10