Cezaevi firarisi temizlikçi kılığında yakalandı

Tekirdağ cezaevinden firar ettikten sonra kılıktan kılığa girerek izini kaybettirmeye çalışan, 20 yıl 9 ay kesinleşmiş cezası bulunan Adem Barin isimli hükümlü Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlü?

Kapaklı 22.03.2021 17:21:00 0
Cezaevi firarisi temizlikçi kılığında yakalandı

Kapaklı’da 8 ayrı suçtan 20 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra cezaevinden kaçan hükümlü Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

 

KAPAKLI’DA İKAMET ETTİĞİNİ BELİRLEDİ

 

Hırsızlık, uyuşturucu madde kullanımı, tehdit, silahla yaralama, basit yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi 8 ayrı suç dosyasından 20 yıl 9 ay 25 gün hüküm giyen Adem Barin isimli hükümlü Tekirdağ cezaevinden firar ettikten sonra kayıplara karıştı. Adem Barin isimli hükümlünün Kapaklı’da ikamet ettiğini belirleyen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki kamera kayıtlarından Adem Barin isimli şüpheliyi tespit eden ekipler operasyon için düğmeye bastı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Yakalanmamak için sokakta temizlikçi kıyafeti giydiği öğrenilen Adem Barin’in bulunduğu yere pusu atan ekipler, şüpheliyi bir araca bindiği esnada enseledi. Gözaltına alınarak Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Adem Barin ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak firar ettiği cezaevine gönderildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10