Bozdağ: Esnafımıza nefes aldıracaktır

Esnaflara nefes aldıracak olan 6 ay ödemesiz, sıfır faizli kredinin müjdesini geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan verdi. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odas?

Çerkezköy 24.03.2021 11:47:00 0
Bozdağ: Esnafımıza nefes aldıracaktır

Esnafa ; hibe, kira, ciro desteği başvuru tarihlerinin uzatılması ve 6 ay ödemesiz, sıfır faizli kredi imkanının sağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ,“Geride bıraktığımız senenin mart ayında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid – 19 ile bizler de karşılaşmış olduk. Bu sürecin başından itibaren gelen kısıtlamalar ile birlikte birçok esnafımız da dükkânlarını kapatmak zorunda kaldı. Pandemi döneminde ertelenen ödemeler ile ilgili biz Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak faizsiz erteleme talebinde bulunmuştuk. Bu talebimize olumlu bir geri dönüş yapılmış olması bizleri sevindirdi. Alınan karar ile esnafımız bu zor günlerde biraz da olsa nefes alacaktır diye umut ediyorum.” dedi.

 

“YARININ TEDBİRİ BÜGÜNDEN DAHA ÜSTÜN OLMAK ZORUNDA”

 

Bu süreçte var güçleriyle ilçe esnafının yanında olmaya çalıştıklarını belirten Bozdağ, “Pandemi, dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Biz bu süreçte oda olarak her zaman esnafımızın yanında olmaya çalıştık. Daha önce olduğu gibi şimdi de ihtiyaçlarını karşılaşmak, üst mercilere bildirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu dönemde hepimize büyük iş düşüyor. Esnafımız da ilk günden itibaren tüm tedbirlere uymaya özen gösteriyor, böyle olmaya da devam edeceğinden şüphemiz yok. Yarının tedbiri bugünden daha üstün olmak zorunda.” İfadelerini kullandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10