"Her kar yağdığında üşüyoruz"

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, gazetemizi ziyaret ederek Büyük Birlik Partisi'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yacıoğlu'nun şahadetinin 12'nci yılı dolayı

Çerkezköy 24.03.2021 17:48:00 0

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, Alperen Ocakları Başkanı Ramazan Turgut, İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Ataş ve partililerle birlikte gazetemizi ziyaret etti.

 

“BU MEŞALEYİ YAKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ziyarette Muhsin Yazıcıoğlu’nun 12’nci yılı dolayısıyla düzenleyecekleri anma programı hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Macit, “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu 12.ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Vatan, millet sevdalısı, devletine bağlı, eşi benzeri bulunmayacak bir siyasi lider olduğunu söyleyen Macit “Ömrünü vatanına, milletine adamış, bu uğurda ağır bedelleri ödemiş ve hatta bu yolda acı bir şekilde hayata veda etmiştir. Bizler ise şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti olan nizamı alem davasını Büyük Birlik Partisi, Alperen Ocakları olarak ayakta tutmaya çalışarak emanetine sahip çıkmaya ant içmiş neferleriyiz. Bugüne kadar üstümüze düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu sadece Çerkezköy’de değil, tüm Türkiye’de, hatta tüm dünyada Türk topraklarında yanmış bir meşaledir. Bizler her kar yağdığında üşüyoruz. Ama bu meşaleyi Allah izin verdikçe tüm dünyada yakmaya devam edeceğiz” dedi.

 

3 CAMİDE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULACAK

 

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için 25 Mart Çarşamba günü akşam namazına müteakip 15 Temmuz Şehitleri Cami, Osmanlı Cami ve Bahçeli Camii’nde Mevlid-i Şerif okutacaklarını söyleyen Macit, 27 Mart Cumartesi günü de saat 18.00’da Çerkezköy Belediyesi Seminer Salonu’nda pandemi kuralları çerçevesinde anma programı düzenleyeceklerini belirtti.

 

DEVİR TESLİM YAPILACAK

 

İlçe Başkanı Macit, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Kübra Ataş’ın atandığını, bunu da cumartesi günü düzenleyecekleri anma programında kamuoyuna duyuracaklarını söyledi. 2 yıldan bu yana Alperen Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Ramazan Turgut da cumartesi günü görevi Mehmet Coşkun’a devredecek. Ramazan Turgut, görev tesliminin ardından parti bünyesinde ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

 

“DAĞ ADAMLIĞI; ÇAĞ MUHSİN YAZICIOĞLU’NU GÖRDÜ”

 

Ziyarette konuşan BBP İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Ataş, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ömrünü vatanına adadığını; sevecen yapısı, insan sevgisi, yüreğindeki tasavvufi zenginliği, dostluğu, arkadaşlığı , sadakati ile herkesin dikkatini çektiğini belirterek “Çoğu zaman partimiz bünyesinde başarılı olmaktan ümidini kesen arkadaşlarına rağmen yolundan hiç şaşmadan bu uğurda verdiği çabayla herkese örnek olmuştur. O kara günde oraya bir memleket düştü, bir vatan adamı, doğru konuştuğu için sevilmeyen bir adam düştü. O üşümedi, karı imanı ile eritip soğuğu ülküsüyle ısıttı. Dağ adamlığı; çağ Muhsin Yazıcıoğlu’nu gördü” dedi.

 

“EMANETİ EMANETİMİZ, DAVASI DAVAMIZDIR”

 

Muhsin Yazıcıoğlu’nun bu vatan için ömrünü vakfettiğini söyleyen Alperen Ocakları Başkanı Ramazan Turgut da “25 Mart 2009 günü şer odakları tarafından Muhsin Yaıcıoğlu’nu şehit edenler, onunla birlikte Türk-İslam ülküsünü de bitirdiklerini sandılar. Ancak bu topraklarda son nefer, son nefes tükenene kadar Muhsinler bitmez. Türk gençliği olarak Muhsin Başkanımızın emaneti emanetimiz, davası davamızdır” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10