Öcal: Üreticilerimizin her zaman yanındayız

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Malkara Deliller mahallesindeki üreticilerle araya geldi. Toplantıda konuşan Öcal, "Pandemiyle birlikte tarımsal üretim en önemli ve öncelikli konu haline g

Malkara 25.03.2021 12:27:00 0
Öcal: Üreticilerimizin her zaman yanındayız

Toplantıya Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Müdür Yardımcısı Erhan Yalçın, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Abdurrahman Erdoğan, Malkara İlçe Tarım ve Orman Müdürü Pasin Akbulut, Deliller Mahalle Muhtarı Hüseyin Özgür ve üreticiler katıldı.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Deliller mahallesinde yapılan toplantıda, tarımın genel konularının yanı sıra, son dönemde İklim değişikliğinin tarımsal üretim üzerindeki etkileri, hububatta soğuk zararı, tohum seçimi, ekim dönemi, tarımsal destekleme ödemeleri, parsel verim atamaları, DİTAP Projesi ve genel hayvancılık konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Koronavirus salgınından dolayı mahalle ziyaretlerine kısmen ara verildiğini, ancak gerekli tedbirlerin alınmasıyla toplantılara devam edileceğini ifade eden Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal,”  Pandemiyle birlikte tarımsal üretim en önemli ve öncelikli konu haline gelmiştir, sizlerin sorunlarını ilk ağızdan dinlemek, elimizden geldiğince çözüme kavuşturmak istiyoruz, bu konuda her zaman telefonlarımız açık, ilçe müdürlüklerimize veya bizlere ulaşabilirsiniz. Toplantıya katılan tüm üreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı karşılıklı soru ve cevapların ardından sona erdi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10