Belediye personeline afet eğitimi

Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer ile Çerkezköy Belediyesi'ne çalışan tüm personele Birey ve Aileler İçin Afet Bilinci Eğitimi verildi. Eği

Çerkezköy 26.03.2021 16:32:00 0
Belediye personeline afet eğitimi

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan Aksoy ve Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Sevinç tarafından verilen Birey ve Aileler İçin Afet Bilinci Eğitimi’nde afet öncesi alınacak tedbirler, afet anında yapılması gerekenler ve afet sonrası yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdiler.

 

AFET VE FELAKETLERDEN KORUSUN

 

Eğitimlere tüm belediye personelinin katıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Allah kentimizi, ilimizi, ülkemizi ve tüm dünyayı afetlerden, felaketlerden korusun. Afetlerin, felaketlerin ne zaman, nerede olacağı ne yazık ki bilinmiyor. Olması durumunda da hepimizin hazırlıklı olması ve ne yapılacağını bilmesi gerekiyor. Belediye personeline Birey ve Aileler İçin Afet Bilinci eğitimi veren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan Aksoy ve Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Sevinç’e teşekkür ediyorum. İnşallah kentimiz, ilimiz ve ülkemiz bir afete ve felakete maruz kalmaz” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10