10 bin adet kandil simidi dağıtıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Berat Kandili dolayısı ile ilçe genelinde toplam 10 bin adet kandil simidi dağıtıldı. Başkan Akay, "Tüm hemşehrilerimizin Berat Kandil'ini kutluyor, sağlık, mutlulu

Çerkezköy 28.03.2021 14:29:00 0
10 bin adet kandil simidi dağıtıldı

Berat Kandili dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy Belediyesi önünde ve kent genelinde 10 bin adet kandil simidi dağıtıldı. Belediye Meydanı’ndaki kandil simidi dağıtımına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katılarak, vatandaşların kandilini kutladı.

 

“HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

 

Çerkezköy Belediyesi önündeki kandil simidi dağıtımına Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve Belediye Meclis ÜyesiBeytullah Coşkun da katıldı. Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin mübarek Berat Kandili’ni tebrik eden ve hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Vahap Akay, “Bu gece idrak edeceğimiz Berat Kandili’nin başta ilçemiz olmak üzere kentimize, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Berat Kandil’ini kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10