Başkan Akay ve ilçe yönetiminden esnafa ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP İlçe teşkilatı üyeleri Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın istek ve taleplerini değerlendiren partililer kahvehanelere çay v

Çerkezköy 28.03.2021 14:38:00 0
Başkan Akay ve ilçe yönetiminden esnafa ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, normalleşme süreciyle birlikte iş yerlerini açan esnafı ziyaret etti.

 

 

"KÜÇÜK ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

 

Ziyaretlerde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci hepimizi ekonomik olarak sıkıntıya soktu. Bu dönemde en çok zarar gören kısım ne yazık ki küçük esnaflarımız oldu. Kahvehane esnafımız pandemi nedeniyle işletmelerini aylarca kapatma zorunda kaldı. Bugün- bizimde çorbada tuzumuz olsun istedik. İnşallah en kısa sürede pandemi sona erer. Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman küçük esnafımızın yanında oluyoruz, onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” dedi. Ziyaretler sırasında memnuniyetlerini dile getiren işletme sahipleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP İlçe yönetimine teşekkürlerini sundu.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10