Erseçkin: Akşener Çerkezköy'ü önemsiyor

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ'ın 11 ilçe başkanı ile birlikte Ankara'da İYİ Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen

Çerkezköy 30.03.2021 13:46:00 0
Erseçkin: Akşener Çerkezköy

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve 11 ilçe başkanı İYİ Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Burada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşen heyet ilçe ve ülke gündemine ilişkin istişarelerde bulundu.

 

"VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU"

 

Ankara temasları hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “ Son derece verimli olan toplantıda ilçemiz ve ülkemizin yaşadığı sıkıntıları konuştuk. Genel Başkanımız Çerkezköy ziyaretinde de ifade ettiği gibi ilçemizi oldukça önemsiyor. Sanayi kenti olması nedeniyle yoğun göç alan ilçemizin yaşadığı sıkıntıları dinleyen Genel Başkanımız, zor şartlar altında çalışmalarını sürdüren ilçe teşkilatımızı da ayrıca tebrik etti. Yaptığımız çalışmaları takip ettiğini söyleyen sayın genel başkanımız Meral Akşener, siyasetin yönünü değiştirecek çalışmalarla Türkiye’nin dört bir yanına iyilik dağıtmak için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti” diye konuştu.

 

 

ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Erseçkin, “ Genel Başkanımız Meral Akşener teşkilatımızın yaptığı çalışmaları çok beğendiğini ifade etti. Çerkezköy’ümüz büyüyor ve gelişiyor. Daha çok önem verilmesi gereken bir kent. Bizler İYİ Parti olarak ilçemizin gelişmesi ve büyümesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Genel Başkanımıza ilçemiz hakkında bilgi verdik. Çerkezköy’ün başarılı olduğunu ifade etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz daha çok çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

“DURMADAN, BIKMADAN, USANMADAN”

 

Çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Erseçkin; “Vatandaşımızın, esnafımızın, işçilerimizin, gençlerimizin, emeklilerimizin daha iyi şartlarda yaşaması ve ülkemizin hak ettiği refah seviyesine ulaşması için bizler çalışmaya devam edeceğiz. İyi olacağız Çerkezköy’üm, iyi olacağız Tekirdağ’ım, iyi olacağız Türkiyem. Bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmamızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10