Çetin: Kapaklı'nın ismini Trakya'da duyuracaksınız 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı'nın ilk tiyatro grubu olan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Grubu'nun çalışmalarına katıldı. Çetin, "18 Mart'ta kadınlardan oluşan bir e

Kapaklı 31.03.2021 15:20:00 0
Çetin: Kapaklı

Sahneleyecekleri ilk oyun için Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde okuma provası yapan tiyatro grubunun Kapaklı’da rol model olacağını ifade eden Başkan Çetin, hoca Volkan Kuru ve grup üyelerine teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

“KAPAKLI’DA ROL MODEL OLACAKSINIZ”

 

Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve Kapaklı’nın ilk tiyatro grubu olan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Grubu çalışmalarına devam ediyor. Tiyatro grubunun çalışmalarını inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “18 Mart’ta kadınlardan oluşan bir ekip amatör ruhla “Kahraman Türk Kadınları” adlı güzel bir oyun sahneledi. Sizler de Kapaklı’da rol model olacaksınız. Katılımlarınız ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah emeklerinizin karşılığını sahnede alkışlarla alacaksınız. Yerel yönetim olarak sanatsal, sportif ve kültürel birçok etkinliği bir arada sürdürmeye, bir değişimi ortaya koymaya çalışıyoruz. 2020 yılında pandemi dolayısıyla bu tarz etkinliklerimizi askıya aldık, kontrollü normalleşmeyle birlikte kurallara dikkat ederek kurslarımız devam ediyor” dedi.

 

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Kapaklı’da 30 yaşın altında 48 bin insanın yaşadığını ifade eden Çetin, “ Gençlerimize sahip çıkmak, onları bu tarz etkinliklere yönlendirmek amacındayız. Sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz bu açıdan çok önemli. Kapaklı’da bir ilk olan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Grubu üyeleri olarak sizler benim için çok kıymetlisiniz. Yaşıtlarınıza rol model olacak ve ışık vereceksiniz. Kapaklı’nın ismini Trakya’da duyuracaksınız.” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10