Tuana Gelinlik açıldı

Çerkezköy'de yeni bir iş yeri daha vatandaşların hizmetine sunuldu. Tasarımcı Kader Karayazı'nın sahibi olduğu Tuana Gelinlik ve Türban Tasarım salonunun açılışı gerçekleşti.

Çerkezköy 2.04.2021 16:44:00 0
Tuana Gelinlik açıldı

Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde bulunan işletmenin açılışına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Trakya Koordinatörü Turan Demircan, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve davetliler katıldı.

 

 

“ÇERKEZKÖY’E HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

 

Daha önce İstanbul’da gelinlik ve türban tasarımı üzerine çalışan şimdi ise kendi işletmesini kuran Tasarımcı Kader Karayazı, “Yaklaşık 4 yıldır bu işi yapıyorum. Şimdi ise Çerkezköy’e hizmet için buradayız. Gelinlik, bindallı, kaftan ve türban tasarımı gibi birçok konuda hizmet vereceğiz. Kendi tasarımlarımın yanı sıra sipariş üzerine özel gelinlik, bindallı ve kaftan çeşitlerini de dikiyoruz” dedi.

 

“GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICI OLSUN”

 

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Bu zor günlerde sizler elinizi taşın altına koydunuz. Böyle güzel bir salonu Çerkezköy’e kazandırdınız. Şu an yasaklar nedeniyle bazı kısıtlamalar var fakat umarım kısa bir süre içerisinde bu yasaklarda, virüsten kurtuluruz ve sizlerde ‘iyi ki açmışız’ dersiniz. Bu, güzel günlerin başlangıcı olsun, hayırlı ve bol kazançlar getirsin inşallah.” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10