Başkan Çetin, yeni yardımcılarını açıkladı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçtiğimiz günlerde, başkan yardımcıları Adem Sekmen ve Veysel Güven'i görevden aldığını açıklamıştı. Sekmen ve Güven'in görevde

Kapaklı 2.04.2021 17:10:00 0
Başkan Çetin, yeni yardımcılarını açıkladı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin geçtiğimiz günlerde, Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Veysel Güven ve Adem Sekmen’i görevden almıştı. Bu süreçte başkan yardımcılarının görevden alınmasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’ün istediği yönünde iddialar komu oyunda yer aldı. Başkan Çetin hem yeni yardımcılarını açıkladı hem de bu iddialara cevap verdi.

 

 

“GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ OLABİLİR VE OLMAYA DA DEVAM EDECEKTİR”

 

Ekip içerisinde her zaman görev değişiklikleri olabileceğini ifade eden Çetin, “Göreve geldiğimiz günden bu güne, ‘Değişen ve gelişen bir Kapaklı için’ TBMM Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamız, Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Yel ve Sn. Çiğdem Koncagül, kanaat önderlerimiz, teşkilatımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve en önemlisi siz değerli vatandaşlarımızla sürekli sıcak iletişim halinde iş birliğimizi sürdürerek hizmet etmekteyiz. En büyük hedefimiz; belediyemize iletilen her talebin gereğini olağanüstü gayret ile yerine getirerek ilçemizi topyekûn kalkındırmaktır. Her biri birbirinden değerli meclis üyelerimizle birlikte başlattığımız hizmet seferberliğinde, tüm kadrolarımızla çalışarak hayal ettiğimiz birçok projeyi hayata geçirmiş olmanın gururunu yaşadığımız bu günlerde, kentimizi daha yükseğe taşıyacak yeni projelerimizi oluşturmak ve sürdürmek amacıyla işin doğası gereği yönetim kadrolarımızda birtakım değişikliğe gidilmiştir. Kapaklı’mızın büyümesi ve güçlenmesi için gerekli olan mevkiler değil; hizmete dair hedefler ve yeni fikirlerdir. Doğal olarak, hizmet bayrağını en yukarıda dalgalandırmak için ekibimizde de zaman zaman görev değişiklikleri olabilir ve olmaya da devam edecektir” dedi

 

“KAPAKLI’MIZIN ASILSIZ DEDİKODULARLA BOŞA HARCAYACAK BİR DAKİKASI YOKTUR”

 

Açıklamalarını sürdüren Çetin, “Kapaklı’mıza emek veren, değişiminde pay sahibi olan, ekibimize zenginlik ve değer katan çalışma arkadaşlarıma gayretleri için teşekkür ediyorum. Yeni bir heyecan, yeni bir vizyon, yeni projeler ve yeni hedeflerle bizlere güç katacağına inandığımız tüm arkadaşlarımızla yola devam ediyoruz.Bilindiği gibi, görev değişimleri olağandır ve bunun arkasında kasıt aramak, farklı senaryolar üretmek ve yakıştırmalar yapmak başarılarımıza gölge düşürme çabasına hizmet etmekten öteye gitmeyecektir. Dolayısı ile bu durum bizlerin hizmet için sarf edeceği enerjiyi boşa harcanmasına neden olacaktır. Bugün, değerli vatandaşlarımızdan ricamız; üretilen tüm spekülasyonların asılsız olması nedeni ile bu söylentilere prim vermemesidir. Nitekim,Kapaklı’mızın asılsız dedikodularla boşa harcayacak bir dakikası yoktur” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YARDIMCILAR ÖZDEN VE YILDIRIM OLDU

 

Başkan Çetin, yeni yardımcılarının Ruhi Özden ve Halil Yıldırım olduğunu belirterek, “Kardeşlerime görevlerinde başarıları diliyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10