Albayrak üç ilçedeki çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftanın ilk gününe Saray'da başladı. Başkan Albayrak, Saray'ın ardından Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerini de ziyaret ederek TESKİâ

Tekirdağ 5.04.2021 16:11:00 0
Albayrak üç ilçedeki çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Altyapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini dile getiren Albayrak, TESKİ ekiplerinden bilgiler alarak, çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Saray’a bağlı Büyükyoncalı Mahallesi'nin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını inceledi. Beton yol çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Albayrak, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

 

BETON YOL YAPILACAK

 

Saray’ın ardından Kapaklı’yı ziyaret eden Albayrak, burada TESKİ tarafından yoğun uğraşlar sonucu altyapı çalışmaları tamamlanan Erbay Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Albayrak, “Söz konusu caddede TREDAŞ ekiplerinin de altyapı çalışmalarını tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde üstyapı çalışmaları kapsamında beton yol yapılacak” dedi.

 

ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Son olarak Çerkezköy’e geçen Albayrak, Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi'nde TESKİ ekiplerince sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi. Çalışmalarda gelinen son durum hakkında yetkili personelden bilgi alan Başkan Albayrak, çalışmaları da dikkatlice takip etti.

 

“HİZMET VE YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Tekirdağ’ı daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmaların devam edeceğini belirten Albayrak, “Haftanın ilk gününde erkenden mesaimize başladık. Altyapı çalışmalarının sürdüğü ilçelerimizi ziyaret ettik. Herhangi bir sorun olmadan yatırımlarımız devam ediyor. Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde çalışmalarımız sürüyor. Tekirdağ’ı daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek için hizmet ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10