Ergene'de ücretsiz kurslar verilecek

Ergene Belediyesi tarafından önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda da vatandaşlara ve çocuklara ücretsiz olarak kurslar verilecek.

Ergene 6.04.2021 16:46:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi alanında uzman öğretmenler tarafından 8-14 yaş arası öğrencilere İngilizce kursu düzenliyor. Ergene Belediyesi'nin gençlere yönelik düzenlemiş olduğu kursların yanı sıra yetişkinler içinde yine Ergene Belediyesi Kültür Merkezi'nde biçki dikiş ve step aerobik kursu da ücretsiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunuyor. Kurslara son başvurular 16 Nisan olarak duyurulurken kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin Ergene Belediyesi Kültür Merkezi'ne müracaat etmeleri gerekiyor.

 

KİŞİSEL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sosyal Belediyecilik anlamında atmış olduğumuz en güzel adımlardan biride vatandaşlarımız ve çocuklarımız için düzenlemiş olduğumuz ücretsiz kurslarımız. Her kesimden kursiyerlere çağın gereği olan teknolojik bilgilere açılan modern bir eğitim sunan kurslarımız, eğitim, iş yaşamının yanı sıra ve kişisel gelişime de katkı sağlıyor. Aktif olarak kullandığımız Ergene Belediyesi Kültür Merkezimizde düzenlemiş olduğumuz kurslarımız pandemi kurallarına uygun bir şekilde hazırlandı. Sınıflarımız hijyenik ortamlarda olurken, maske ve sosyal mesafe kuralına da uyularak sınıflarımız her gün belediye ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilmektedir” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10