Sanayicilerden Sözdinler ve yönetimine tam destek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin 19'uncu olağan genel kurul toplantısı pandemi koşullarında önceki gün gerçekleştirildi. Tüm maddelerin oy birliği ile kabul edildiği genel kurulun ardından aç?

Çerkezköy 7.04.2021 14:33:00 0
Sanayicilerden Sözdinler ve yönetimine tam destek

ÇOSB Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayici katıldı.

 

 

PANDEMİ KOŞULLARINDA GERÇEKLEŞTİ

 

Pandemi şartlarına uygun tedbirler altında gerçekleşen genel kurula sanayiciler HES kodları alınarak ve ateşleri ölçülerek salona alındı. Salondaki oturma düzeni de tedbirlere uygun şekilde yapıldı. Genel Kurul Toplantısında, yoklama ve açılışın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasının ardından sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcilerinin gözetiminde gerçekleşen Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine Ahmet Çetin ve Yaşar Çalışkan seçildi.

 

BİRLİKTE ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Genel Kurul’da tüm maddeler görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı. Genel kurulan ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “ÇOSB Yönetim olarak, bugün gerçekleştirdiğimiz 19’uncu Olağan Genel Kurul Toplantısına katılımlarınız için teşekkür ederim.1 yılı aşkın süredir yaşamakta olduğumuz pandemi bütün insanlığı ve ülkemizi ciddi olarak etkilemeye devam ediyor. Kuvvetle ümit ediyoruz ki, aşılama çalışmaları en kısa sürede tamamlanır ve bütün insanlık bu sıkıntıları aşar. Bu toplantımızda yapılan sunumlardan ve konuşmalardan da görüldüğü üzere, biz tüm ülkemizin ve dünyanın geleceği hakkında ümitlerimizi canlı tutuyoruz, sizlerle birlikte üretmeye devam ediyoruz. Genel Kurulumuza katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederken, katılan tüm misafirlerimize ve sanayicilerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyor, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10