Yüksel: Tehlikenin boyutu her geçen gün artıyor

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pandemi dönemine ilişkin olarak uygulanan Dinamik Denetim Süreci genelgesi kapsamında ilçede faaliyet gösteren esnafa yönelik başlattığı HES kodu denetimleri il

Ergene 7.04.2021 14:52:00 0
Yüksel: Tehlikenin boyutu her geçen gün artıyor

Dinamik Denetim Sürecine ilişkin genelge kapsamında esnafa yönelik HES kodu uygulaması yapan Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri uygulamalar sırasında esnaf ve vatandaşlara alınması gereken tedbirler ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler vererek temizlik, maske ve mesafe konularına riayet etmelerini istedi. Zabıta ekipleri, HES kodu bulunmayan vatandaşlara gerekli uyarılarda bulunarak, HES kodunun nasıl alınması gerektiği konusunda da yardımcı oldu.

 

HASTALIĞI YENME İMKANI ELİMİZDE

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene halkının bu süreci en az etkilenecek şekilde atlatmaları için çaba harcıyoruz. Ekiplerimiz sürekli olarak sahada bir yandan denetim yapıyor diğer yandan vatandaşların maske ve dezenfektan gibi taleplerini yerine getiriyor. Tehlike henüz geçmiş değil ve maalesef tehlikenin boyutu her geçen gün daha da artıyor. Bu hastalıkla mücadele etmek bizlerin elinde. Ergene halkından isteğim temizlik, maske ve mesafe kurallarına uygun davranarak hastalığa davetiye çıkaracak davranışlardan kaçınmalarıdır. Bir süre daha sabrederek bu hastalığı yenme imkanı elimizde” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10