Tatlıköy Çerkezköy'de hizmete açıldı

Türkiye'nin birçok yerinde şubesi bulunan Tatlıköy, Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı üzerinde hizmete açıldı. Tatlıköy'ün Çerkezköy'e hayırlı olması temennisinde bulunan i?

Çerkezköy 8.04.2021 13:47:00 0
Tatlıköy Çerkezköy

Düzenlenen açılışa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca ve davetliler katıldı.

 

 

400 ÇALIŞANIMIZ BULUNUYOR

 

Ürünlerinin kendi imalatları olduğunu belirten işletme sahibi Orhan Aktaş, “İstanbul’da Kırklareli’nde ve Tekirdağ’ın Kapaklı, Saray ilçelerinde de şubelerimiz var. Şimdi ise Çerkezköy’deyiz. Çerkezköylü vatandaşlarımız kaliteyi ucuza tadacak. Baklava çeşitlerimiz, pasta çeşitlerimiz, kuruyemiş, baharat ve bakliyat gibi birçok ürün çeşidimiz mevcut. Ürünlerimiz İstanbul’dan günlük ve taze bir şekilde getirilerek vatandaşlarımızla buluşuyor. Toplamda yaklaşık 400 çalışanımız bulunuyor. Çerkezköy’de de hem yeni bir tat, yeni bir hizmetin yanında iş imkanı da sunmuş oluyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah yeni şubelerimizi de Tekirdağ’a kazandıracağız.” dedi.

 

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, açılan yeni işletmenin Çerkezköy’e hayırlı olması dileklerinde bulunarak, işletme sahibine başarılar diledi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10