Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği Başkanı Albayrak oldu

Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği, olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Erol Halit Yılmaz'ın aday olmadığı seçimlere tek liste ile giren İzzet Albayrak derneğin yeni başkanı

Çerkezköy 12.04.2021 16:29:00 0
Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği Başkanı Albayrak oldu

Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği ilk olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Seçime tek liste olarak giren İzzet Albayrak, Erol Halit Yılmaz’dan görevi devralarak, oy birliği ile derneğin yeni başkanı seçildi.

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Dernek binasında gerçekleştirilen kongre, yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Divan başkanlığına Osman Gündoğan, katip üyeliğine ise Ecevit Akyıldız ve Mevlit Yusuf Albayrak seçildi. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Denetim raporu, gelir ve gider hesapları görüşülerek oy birliği ile ibra edildi.

 

“HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Seçime tek liste olarak giren ve oy birliği ile yeni başkan seçilen Albayrak, “Eski başkanımız Erol Halit Yılmaz ve yönetim kurulan, bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Burada hepimiz biriz. Hepimizin hedefi derneğimizi bir adım daha öteye taşıyabilmek. Bugüne kadar çok hizmetler yapıldı. Biz de yeni yönetim kurulumuz ve sizlerle birlikte daha iyiye ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Birçok etkinlik ve proje üreteceğiz. Derneğimizin faaliyetlerini arttıracağız. Tüm dünyayı saran korona virüs salgınından kurtulduktan sonra çok daha güzel günler bizi bekliyor olacak. Eski başkanımız ve yönetimi de bizimle her beraber olacak. Hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

 

 

YENİ YÖNETİM KURULU

 

Derneğin yeni yönetim kurulunda; İzzet Albayrak, Fatih Güldal, Mehmet Hazır, Mehmet Yavuz, Kenan Akyıldız, Emre Bayrak, Yıldıray Albayrak, Ali Karabulut, Okan Akkuş, Ahmet Tüfekçi, Kemal Yılmaz, Kerim Akdoğan, Emre Narşap, Cemal Oğuz Gedikli ve Sebahattin Çolakoğlu seçildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10