Taksi ücretlerine zam

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), tarafından alınan kararla taksi ücretlerine zam yapılırken, yeni tarife ile taksimetre açılış ücreti 6 TL oldu.

Tekirdağ 13.04.2021 13:50:00 0
Taksi ücretlerine zam

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME tarafından taksi ücretlerine düzenleme yapıldı. Yeni uygulanacak tarifeye göre taksimetre açılış ücreti 6 liraya yükseltildi. 1 kilometreye kadar mesafe ücreti 9 lira, kısa mesafe ücreti de 15 lira oldu. 1 kilometreden sonra ise kilometre başı 4 lira olarak belirlendi.

 

“2 YILDAN BERİ AYNI TARİFE İLE ÇALIŞIYORDUK”

 

Yeni tarifenin tüm taksici esnafına hayırlı olmasını dileyen Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Mustafa As, taksimetre ayarı yapmak isteyenlerin de Oda’dan bilgi alabileceklerini ifade etti. 2 yıldan beri zam yapılmadığını sözlerine ekleyen As; “2 yıldan beri aynı tarifeyle çalışıyorduk. Kısa mesafe ücretlerine yapılan düzenleme ile artık taksici esnafımız da zor günler geçirdiğimiz pandemi döneminde en azından biraz daha nefes alabilecek. Yeni yapılan tarifenin T Plaka taksici esnafımıza ve Çerkezköy’ümüze hayırlı olmasını dilerim. Ramazan Ayı’na girdiğimiz bu günlerde de salgından bir an önce kurtulmayı ümit ediyoruz. Bu vesileyle tüm İslam Alemi’ne hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10