Pes etmedi, Avrupa ikincisi oldu

Kapaklılı kick bokscu Furkan Arda, 10 ülkeden sporcuların katıldığı Gençler Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Avrupa 2'ncisi oldu.

Kapaklı 13.04.2021 15:58:00 0
Pes etmedi, Avrupa ikincisi oldu

Antalya’da düzenlenen ve 10 ülkeden bin 500 sporcunun katıldığı Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Kapaklılı sporcu Furkan Arda, büyük bir başarı elde ederek ikinci oldu.

 

SAKATLANMASINA RAĞMEN VAZGEÇMEDİ

 

Antalya’da düzenlenen şampiyonanın ilk maçında rakibini ekarte eden Arda, ikinci maçında ise sakatlandı. Sakatlanmasına rağmen mücadelesini sürdürüp karşılaşmayı kazanan Arda, yarışmadan çekilmeyerek, kalan maçlarını da tamamladı. Sakat ayağıyla 3 karşılaşma daha yapan Arda, toplamda 5 mücadeleye çıktı. Finalde rakibine yenilen Arda, şampiyonayı ikinci olarak tamamladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kendisini yetiştiren hocası Arif Değirmenci’ye, sponsoru Hüseyin Bıyık ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkürlerini ileten Arda, “Bugünlere gelmemde bana destek olan aileme, hocama, sponsoruma ve başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel başladığım bir şampiyonada talihsiz bir sakatlık yaşadım. Sakatlığıma rağmen devam ettim. Asla pes etmeyi düşünmedim. Bu sakatlığı yaşamasam belki de birinci olacaktım. Umarım önümüzdeki şampiyonalarda böyle bir şanssızlık yaşamam ve şampiyonluk kupasını bana destek olan herkese hediye ederim” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10