Çakan: 25 adet tekerlekli sandalye ihtiyacımız var

Kapaklı'da tekerlekli sandalye ihtiyacının arttığını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Kapaklı 18.04.2021 14:54:00 0
Çakan: 25 adet tekerlekli sandalye ihtiyacımız var

Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “ Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi olarak ilçemizde kamu yararına çalışmakta olan tek dernek statüsünde yıllardır engellilerimize yönelik faaliyet göstermekteyiz. Bulunduğumuz ilçemizde fabrikaların bol olması ve iş imkanı yüksek olması nedeniyle, diğer illerden çok fazla göç almaktayız. Akraba evlilikleri, meslek hastalıkları ve iş kazalarından dolayı diğer illere göre engelli sayımız biraz daha yüksektir. Derneğimizin şu an itibariyle engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak için 25 adet tekerlekli sandalye talebi bulunmaktadır” dedi.

 

DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİ

 

Çakan, “Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye temin edebilmek için, hayırsever halkımızdan ve fabrika sahiplerinden destek bekliyoruz. Derneğimize yapılacak olan bağışlar ihtiyaç sahiplerine dernek aracılığı ile, engelli aracımızla ikametlerine kadar teslim edilecektir. Duyarlı halkımızdan sandalye bağışları için desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10