Muhtarlık binalarının tadilatını yapıyorlar

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Zaman içinde hava şartlarından dolayı dış cephesi ve iç kısmı eskiyen, d

Ergene 19.04.2021 14:41:00 0
Muhtarlık binalarının tadilatını yapıyorlar

Muhtarlıkların halka hizmet konusunda önemli bir misyon üslendiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yerel yönetimlerin mahallelerimizde ki en temel taşı olan mahalle muhtarlıklarımızın halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan boya-badana ve tadilat çalışmaları ile muhtarlık binalarımız yeni bir görünüm kazanıyor. Bu güzel çalışma ile hem muhtarlarımız daha rahat çalışabilecek hem de vatandaşlarımız daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alacaklar. Mahalle muhtarlıklarımızdan gelen talepler üzerine ilçe genelinde bulunan diğer mahalle muhtarlıklarımızda da boya-badana ve tadilat çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Başkan Yüksel İlçe genelinde muhtarlık binalarının yanı sıra, cami, sağlık ocakları ve okullarda da boya-badana ve tadilat çalışmalarında bulunduklarını Ergene halkının ihtiyaçları doğrultusunda İlçenin her noktasında desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10