Çerkezköy'de 'Bir kap bir kalp' projesi

Beşir Derneği Çerkezköy temsilciliği  "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle ramazanda dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor.

Çerkezköy 20.04.2021 16:15:00 0
Çerkezköy

Beşir Derneği Çerkezköy Temsilciliği, Çerkezköy’de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında ‘Bir Kap Bir Kalp’ projesi yürütüyor. Dernek yetkilileri, pandemi sebebi ile dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacının bu Ramazan ayında da karşılandığını bildirdi. Dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla "Bir Kap Bir Kalp" projesinin başlatıldığını belirten dernek yetkilileri,  ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü olduklarını ifade etti.

 

DAR GELİRLİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORUZ

 

Beşir Derneği Çerkezköy Temsilcisi Cemil Pıtırlı yaptığı açıklamada, “Bu Ramazan ayında da “Bir Kap Bir Kalp" projemiz ile sizlerin hayrına, binlerce mahzun ve mahcup yüzlerde tebessüme vesile olacağız. Ramazan boyunca her akşam iftardan önce titiz bir çalışmayla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak, hayırseverler tarafından hazırlanan çeşitli sıcak yemekleri, bekleyen sofralara yetiştiriyoruz. "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle hayırseverlerden alınan bağış yemekleri, iftar vaktinde, dar gelirli ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10