Çerkezköy TSO Nisan ayı toplantısını online ortamda yaptı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Meclis Toplantısını, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde online olarak gerçekleştirdi.

Çerkezköy 21.04.2021 16:40:00 0
Çerkezköy TSO Nisan ayı toplantısını online ortamda yaptı

Dijital platformda gerçekleşen TSO Meclis toplantısında 2021 Mart ayının gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşülürken, ilgili gündem maddeleri meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

 

İLGİLİ GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantının devamında ise; TOBB İl Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Şeniz Özhan tarafından Tekirdağ ili analizleriyle zenginleştirilmiş “TEPAV Temel Ekonomik Göstergeler” sunumu meclis üyelerine sunuldu. Sosyal ve ekonomik yapı ile sektör bazlı analizler başlığının konuşulduğu sunumda covid 19 salgını etkisi de ele alınan konular arasındaydı. Dr. Öğretim Üyesi Şeniz Özhan tarafından gerçekleşen sunumda bölgemize dair birçok bilgi de Meclis Üyelerine aktarıldı. Çerkezköy TSO Meclis üyeleri tarafından büyük ilgi gören ve soru cevaplarla ilerleyen sunum, Tekirdağ ili oda ve borsaları arasında Akademik Danışman sunumu gerçekleştiren ilk Meclis Toplantısı oldu. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10