Zengin erkeklere kadınlı tuzak kuran çeteye darbe

Kapaklı'da zengin erkekleri kadınlar aracılığı ile gasp eden 6 şüpheli Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünün nefes kesen operasyonu ile yakalandı. İfadelerinin ardından Çerkezköy Adliye

Kapaklı 21.04.2021 22:59:00 0
Zengin erkeklere kadınlı tuzak kuran çeteye darbe

Kapaklı’da yaşayan bir kadın sosyal medya üzerinden tanıştığı E.Y isimli bir kişiyi cinsel birliktelik için evine çağırdı. Buluşmanın ardından bir süre sonra eve gelen iki kişi E.Y’yi etkisiz hale getirip darp ederek kredi kartı ve banka hesaplarında bulunan 30 bin TL ile cep telefonu ve nakit paralarını aldı. 


DÖRT KİŞİ TUTUKLANDI 


Çeteye parasını kaptıran E.Y soluğu emniyette alırken, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şüpheli şahısları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki kamera kayıtlarından şüphelileri tespit eden emniyet operasyon için düğmeye bastı. Öte yandan şebekenin internet üzerinden kadınlar aracılığı ile tuzağa düşürdükleri zengin erkekleri bu yöntemle gasp ettikleri belirlenen T.A., S.C., S.K., T.T., R.A. ve O.A isimli 6 şüpheli nefes kesen operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden T.A., O.A., T.T. ve R.A., tutuklanırken S.C. ve S.K., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10