Pandemi gölgesinde 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 101'inci yılı dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de de koronavirüs tedbirleri kapsamında ?

Çerkezköy 23.04.2021 16:21:00 0
Pandemi gölgesinde 23 Nisan

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 101 yıl önce çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da koronavirüs gölgesinde sade bir çelenk sunma töreniyle kutlandı.

 

 

ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde dün saat 09.00’da düzenlenen çelenk sunma törenine; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci,  İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferhat Akin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

ŞİİR OKUNDU

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan tören, Saygı duruşunda bulunulması ve Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Neşe Gür yönetiminde İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Daha sonra, Atatürk İlkokulu öğrencisi Azra Zenginal, ’23 Nisan’ isimli şiirini okudu. Resmi araçların kortej geçişi ile tören son buldu.

 

ABBAN KOLTUĞUNU DEVRETTİ

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 101’inci yıl dönümü nedeniyle Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban makam koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Almina Dinçer’e devretti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10