Trabzonsporlularda görev dağılımı

Geçtiğimiz hafta olağan üstü kongre ile seçime giden Trabzonsporlular Derneği, görev dağılımını gerçekleştirdi. İzzet Albayrak başkanlığındaki yönetimde Fatih Güldal başkan yardımcÄ?

Çerkezköy 25.04.2021 16:22:00 0
Trabzonsporlularda görev dağılımı

Yaklaşık iki hafta önce olağanüstü seçime giden Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği’nde, eski başkan Erol Halit Yılmaz’ın aday olmamış ve seçimlere tek liste giren İzzet Albayrak, oy birliği ile derneğin yeni başkanı seçilmişti. İlk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren yeni yönetim, dernek görev dağılımını da oluşturdu.

 

İŞTE YENİ GÖREV DAĞILIMI

 

Yapılan toplantı ile Yönetim Kurulu Başkanlığına İzzet Albayrak, Başkan Yardımcılığına Fatih Güldal, Sayman Mehmet Hazır, Genel Sekreterliğe Canan Yakupçebioğlu, Denetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Tüfekçi, Denetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Kemal Yılmaz, Yönetim Kurulu Asil üyeliğine Kenan Akyıldız, Denetim Kurulu Asil üyeliğine Kerim Akdoğan seçildi. Mehmet Yavuz, Emre Bayrak ve Yıldıray Albayrak, Yönetim kurulu Yedek üyeliğine seçilirken, Emre Narşap, Cemal Oğuz Gedikli ve Sebahattin Çolakoğlu Denetim Kurulu Yedek üyeliğine seçildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10