İki ilçede uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı

Uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız şekilde sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri Çorlu ve Çerkezköy'de düzenlediği operasyonlarda biri

Tekirdağ 27.04.2021 13:19:00 0
İki ilçede uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Çorlu Grup Amirliği ekiplerince Çerkezköy İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma yapıldı.

 

BİRİSİ ÇOCUK İKİ KİŞİ YAKALANDI

 

Operasyonda 30 fişek ve 20 gram bonzai, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 455 TL para ele geçirildi. Konu ile ilgili M.B. ve S.B. yakalanıp uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılırken, M.D. de “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan gözaltına alındı. Yaşı küçük H.D. ise Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi.

 

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇTI

 

Öte yandan eHıdırağa(Kore) Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan 1 şahsın üzerinde yapılan aramada, 9 fişek eroin bulunarak, şahıs “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” gözaltına alındı. Aynı mahallede yapılan çalışmalarda polisi gören bir kişinin kaçması üzerine civarda arama yapıldı. Aramalarda, 58 fişek eroin ele geçirildi. Firari şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10