Asyaport ve Medlog'tan Ergene Belediyesine erzak desteği

Türkiye'nin en büyük konteyner limanları arasında yer alan Asyaport ve Medlog, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ergene Belediyesine bin koli erzak desteğinde bulundu.

Ergene 28.04.2021 15:30:00 0
Asyaport ve Medlog

Paket teslim törenine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Asyaport Kılavuzluk sahibi Eczacı Gülsün Soyuer,  firma çalışanları ile belediye personeli katıldı.

 

SOYUER AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Asyaport ve MSC ailesine teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Dünyanın en büyük limanlarından biri olan Asyaport Limanı'mız ve MSC firmamız her zaman göğsümüzü kabartmıştır. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize ualştırılmak üzere bin koliyi bizlere vermişlerdir. Başta Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ağabey olmak üzere kıymetli eşleri Gülsün Hanım ve değerli oğulları Emre Bey'e şahsım ve Ergene halkı olarak sonsuz şükranlarımı sunarım. Ülke ve millet olarak inşallah tez zamanda bu virüsün üstesinden geliriz” diye konuştu.

 

 

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

Pandemi sürecinde zor günler geçiren vatandaşın yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Gülsün Soyuer, yaptığı açıklamada “Ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu süreçte biz de Asyaport ve Medlog olarak Ergene Belediyesine bin koli erzak desteğinde bulunduk.  Bu süreci en hafif hasarlar atlatacağımıza inancım tam. Biz de elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüsel’e de bizlere vesile olduğu için teşekkür ediyorum. Desteklerimiz devam edecek.”dedi. Teslim törenin ardından Rasim Yüksel Gülsün Soyuer'e kahve fincan takımı hediye etti.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10