'İndirim' için koronavirüs hiçe sayıldı

Türkiye'de bazı bölgelerde koronavirüs vaka sayıları hızla artarken, Çerkezköy'de bir tekstil mağazasında, ürünlerde indirim yapıldığı duyurulunca önünde kuyruk oluştu. Sosyal mesafe kura

Çerkezköy 28.04.2021 15:38:00 0

Ramazan Bayramı’nı evde geçirecek olan vatandaş, kapanma öncesi bayram alışverişini 2 güne sığdırmaya çalışıyor. Tekstil ve teknoloji gibi sektörlerdeki markalar, mağazalarındaki stoku eritmek için indirim yarışına girdi.

 

POLİSTEN YARDIM İSTEDİLER

 

Üç hafta kadar mağazalar kapalı olacağı için tekstil firmaları başta olmak üzere, birçok markanın da indirime gittiği görüldü. Çerkezköy’de bir tekstil mağazası da 27 -29 Nisan tarihleri arasında etiketin yarısı kampanyası başlattığını açıkladı. Koronavirüs vaka sayılarının bazı bölgelerde artmasına rağmen sabah erken saatlerde iş yeri önünde onlarca kişi toplandı. Sosyal mesafe kuralını hiçe sayan kalabalık, saatlerce mağazaya girmek için bekledi. Yoğunluk nedeniyle iş yeri çalışanları, polisten destek istedi. Polisler, giriş ve çıkışlarda bekleyip, mağazaya giren kişi sayısını kontrol etti. Ancak kalabalığın mağazaya giriş için ısrar etmesi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10