Kırklarelispor Konya'dan üç puanla döndü

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup 36. hafta maçında Karatay Termal 1922 Konyaspor sahasında play-off iddiasını süren Kırklarelispor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlılar 90. dakikada gelen gole karşılaşmad

29.04.2021 13:18:00 0
Kırklarelispor Konya

Misli.com 2.Lig Kırmızı grupta kümede kalmayı geçen hafta garantileyen Karatay Termal 1922 Konyaspor, sahasında play-off hattı içinde yer alan Kırklarelispor ile karşılaştı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kadem, Şener, Can, Kuban, Serhat, Selim, Celal, Maksut, Ege, Ertuğrul ve Yasin kadrosu ile çıktı. Konuk ekip Kırklarelispor ise Uumut, Emre, Berkan, Murat, Serkan, Emre, Kubilay, Davut Arda, Yunus, İsmail, Mert Sinan, İbrahim, Bahadır kadrosu ile çıktı.

 

KIRKLARELİSPOR GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ilk yarısı düşük tempoda geçerken, oyun sakatlıklar nedeniyle sık sık yarıda kesildi. Gülün çıkmadığı ilk devrede iki takım da birer net fırsatı değerlendiremedi. Galibiyete daha çok ihtiyacı olan Kırklarelispor ikinci devre ev sahibi ekibin kalesini abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Kırklarelispor arzuladığı gole ise uzatma dakikalarında ulaştı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Bahadır Taşdelen düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kırklarelispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kırklarelispor bu galibiyet ile puanını 66 yaparken, Karatay Termal 1922 Konyaspor ise 39 puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10