İstanbul-Tekirdağ yolunda araç kuyruğu oluştu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan ' tam kapanma' kararının ardından Tekirdağ'daki yazlıklarına gelenler, İstanbul-Tekirdağ kara yolunda uzun araç kuyruğu oluşturdu. 

Tekirdağ 30.04.2021 14:57:00 0
İstanbul-Tekirdağ yolunda araç kuyruğu oluştu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 17 gün boyunca uygulanacak 'tam kapanma'ya saatler kala İstanbul-Tekirdağ kara yolunda araç yoğunluğu oluştu. Kapanma sürecini Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesindeki yazlıklarında geçirmek isteyenler, kent girişinde uzun araç kuyruğuna neden oldu. Trafik, zaman zaman durma noktasına geldi.


HASTALIĞI YENECEĞİZ

 

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, kapanmaya saatler kala yoğunluk olduğunu belirterek, "Bölgemizde yazlıkları bulunan vatandaşlarımız kapanmayı yazlık evlerinde geçirmek istedikleri için gelmeye başladı. Yoğunluk daha da artacak gibi ancak mutlaka tedbirlere uymamız gerekiyor. Maske, mesafe, hijyen kurallarına lütfen uyalım. Bu hastalığı tedbirlere uyarsak yenebiliriz ve yeneceğiz" diye konuştu.

 

'ÇANAKKALE YOLUNDA YOĞUNLUK'


Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 17 gün boyunca uygulanacak 'tam kapanma' öncesi İstanbul-Tekirdağ karayolunda oluşan uzun araç kuyrukları kent merkezine de taşındı. Çanakkale ve Edirne'nin Saros Körfezi kıyısındaki tatil bölgelerine gidenler, Tekirdağ il merkezinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Trafik ekipleri kent merkezi ve Çanakkale karayolu üzerinde önlem aldı.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10