Ergene Belediyesi'nden tekerlekli ve akülü sandalye yardımı

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tekerlekli ve akülü sandalye yardımlarına devam ediyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel," Engelli vatandaşlarımızın yaşam

Ergene 3.05.2021 15:16:00 0
Ergene Belediyesi

Ergene Belediye Başkanlığı, engelli vatandaşlara hizmet vermek amacı ile Sevgi Aracını belediye bünyesine kazandırmanın yanı sıra akülü ve tekerlekli sandalye yardımlarını da aralıksız sürdürüyor. Sosyal belediyecilik kapsamında Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen tekerlekli ve akülü sandalye yardımlarının vatandaşların gerekli evrakları tamamlanmasıyla araç teslim işlemlerinin yapıldığı ve şimdiye kadar 100’den fazla akülü ve tekerlekli sandalyenin teslim edildiği bilgisi verildi. Vatandaşlardan gelen başvuruların değerlendirmesiyle akülü sandalye yardımlarının devam edeceği açıklandı.

 

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Ergene’de iki engelli vatandaş için Ergene Belediyesi tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye, Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından teslim edildi. Akülü sandalyelerin teslim edildiğinde zamanlarda vatandaşlarının yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,” Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu doğrultuda ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecektir’ dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10