Vali Yıldırım, esnafı ziyaret etti

Tam kapanmada muaf olan Çerkezköy esnafını ziyaret eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek kapanma ve satışlarla ilgili bilgi aldı. İşletmelerin belgelerin

Çerkezköy 4.05.2021 17:52:00 0
Vali Yıldırım, esnafı ziyaret etti


Çerkezköy İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ve İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin’in de refakat ettiği ziyaretler esnafında kapanmadan muaf restoran, market, kuruyemiş dükkanları ve pastaneleri ziyaret eden Vali Yıldırım, tedbirler kapsamında zor günler geçiren halkın ve esnafın tam kapanmayla birlikte salgının kontrol altına alınacağını ve bayram sonrası normalleşmeye döneceğini umduklarını kaydetti.

 

 

ESNAF İLE SOHBET ETTİ

 

Vali Yıldırım, covid sürecinde ve kapanmada vatandaşların en çok hangi gıda ürünlerine ilgi gösterdiğini işletme sahiplerine sordu. Tekirdağ Valisinin süreçle ilgili sorularını cevaplayan işletme sahipleri, tüm zorluklara rağmen işyerlerini açık tutmaya, halka hizmet etmeye gayret ettiklerini, devlet-millet dayanışmasıyla Türk milletinin bu zor günleri de yeneceğini ifade ettiler.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10