Siyasiler de 20 yaş akımına uydu

Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer,  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir

Çerkezköy 5.05.2021 14:51:00 0
Siyasiler de 20 yaş akımına uydu

Sosyal medyada günbegün değişen akımların arasına 20'li yaş challenge hareketi de dahil oldu. Sosyal medya gündeminde büyük yer kaplayan bu akıma Tekirdağ siyasetinden tanıdık isimler katıldı. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, gençlik yıllarındaki fotoğraflarını paylaşırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın eşi Gülsen Albayrak ile 20’li yaşlarda çekildiği dans fotoğrafı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın şapkalı paylaştığı fotoğraf Trakya’da #20liyaslarchallenge de en çok beğenilen fotoğraflar arasında yer aldı.

+++++

Yurt gündemini belirleme birinci dereceden rol oynayan sosyal medya, bu kez de 20 yaş akımına kapıldı. Twitter'ı aktif olarak takip eden kullanıcıların yer aldıkları bu akım büyük rağbet gördü.

 

TÜM KULLANICILAR AKIMA KATILDI

 

Challenge (meydan okuma) akımı başta Instagram olmak üzere sosyal medya mecralarında devam ediyor. 20'li yaşlar challenge akımı son günlerde sosyal medyanın yeni trendi oldu. Televizyondan müzik dünyasına kadar pek çok ünlü isim 20liyaşlarchallenge akımına dahil oldu.

 

HASHTAG YAPIYORLAR

 

Ünlüler ve kullanıcılar sosyal medya hesaplarından gençlik yıllarına ait karelerini #20liyaslarchallenge hashtag'i ile paylaşırken, Tekirdağ siyasetçileri, belediye başkanları, ilçe başkanları, STK temsilcileri ve birçok vatandaş da bu akıma katıldı.

 

20’LİK DELİKANLI AKAY

 

20’li yaşlarına ait şapkalı bir fotoğrafını akım etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşan Akay, altına da Ferhat Göçer’in “Takvim” isimli şarkısının ilk dörtlüğü olan “Yıllar mı hızlandı yoksa? Ne çabuk geçiyor upuzun günler, geceler, Daha dün gibi!" derler ya hani, Meğer herkes kurarmış böyle cümleler. Her neyse’ notunu ekledi.

 

ALBAYRAK’TAN DANS FOTOĞRAFI

 

Eşi Gülseren Albayrak ile yıllar önce çekilen fotoğrafını paylaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Bu dansı bana lütfeder misiniz? Kıymetli eşim Gülseren Hanım ile 20’li yaşlardan güzel bir anı” notunu yazdı.  Akıma CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, bazı siyasetçiler, iş insanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10