Enez Kaplan'dan Malkara Belediyesine ziyaret

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Malkara Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Malkara 5.05.2021 16:24:00 0
Enez Kaplan

Gerçekleştirilen ziyarette son günlerde yaşanan balık ölümlerinin yaşandığı Çimendere Mahallesinde yer alan dere ele alınarak konu hakkında görüşüldü. Ziyaretin ardından açıklama yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Çimendere Mahalle’mizden geçip Çokal Barajı’na dökülen, mahalle ile aynı taşıyan derede son iki gündür yaşanan balık ölümleri ile hepimizi tedirgin etti. Gelen ihbarlar üzerine Çevre Koruma Kontrol Şefliği ekiplerimiz ölümlerin nedeni belirlemek için balıklardan ve sudan numune aldı. Alınan numulerin tahlil sonuçlarını kamuoyu ile paylaşacağız. Malkara Belediyesi olarak bizler doğamızı, suyumuzu bile bile kirletilmesine kim olursa olsun asla müsaade etmeyeceğiz. Konuyu yakından takibini yapıyoruz” dedi.

 

HEPİMİZİ ÜZDÜ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un ardından konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar ise; “Bilindiği üzere Çimendere Mahalle’mizde ki derede son iki gündür yaşanan balık ölümleri hepimizi üzdü. Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’unda dediği gibi konunun yakın takipçisiyiz. Bizler doğa kirlenmesin, canlılar ölmesin, insanlarımız sağlıklı olmalarını istiyoruz. Doğamızı korumak içinde İYİ Parti Milletvekilimiz Enez Kaplan’ında destekleri ile elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10