Kurumsal gelişim kampına yoğun ilgi

Trakya Belediyeler Birliği, yerel yönetimlerin kurumsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği 'Kurumsal Gelişim Kampı' üye belediyeler tarafından yoğun ilgi gördü

Tekirdağ 5.05.2021 16:26:00 0
Kurumsal gelişim kampına yoğun ilgi

Tüm eğitim faaliyetlerini çevrimiçi olarak Pandemi koşullarına uygun şekilde sürdüren Trakya Belediyeler Birliği, yerel yönetimlerin kurumsal gelişimine yönelik olarak oluşturduğu eğitim takvimi kapsamında toplam beş adet online toplantı gerçekleştirdi. TRAKYA Belediyeler Birliği tarafından organize edilen “Kurumsal Gelişim Kampı” programında gerçekleştirilen toplantılarda; Dijital Katılım Süreçlerinin Tamamlanması, Halkla İlişkiler, Muhasebe ve Finansman, Vatandaş Odaklı İnteraktif Yönetim Modeli ve İnsan Kaynakları Yönetimi konuları yer aldı.

 

BELEDİYELERİMİZİN YANINDAYIZ

 

Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gerçekleştirmiş oldukları online çalışmalara iştirak eden tüm belediyelere, eğitmen ve katılımcı personele teşekkür etti. Albayrak, “ Trakya Belediyeler Birliği olarak hedeflediğimiz tüm faaliyetlerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Yerel yönetimlerimizin kurumsal anlamda gelişimlerine ve personelimizin daha fazla bilinçlenmesine katkıda bulunması adına kendi bünyemizde tasarladığımız “Kurumsal Gelişim Kampı” adlı çalışma programımıza gösterilen ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti. Personelimizin her toplantıya yoğun olarak katılım sağladığı çok faydalı bir program oldu. Tüm belediyelerimize ve personele teşekkür ediyorum. Bu programımızda da belediyelerimizden gelen talepler üzerine oluşturduğumuz konuları, bilim kurulumuz aracılığıyla personele aktardık. Çalışmalarımızda bizlerle birlikte olan eğitmenlerimize de yerel yönetimlerimiz adına ayrıca teşekkür ediyorum. Belediyelerimizin her daim yanındayız ve her ortamda destek olmaya devam edeceğiz. Pandemi koşulları elverdiğince eğitim faaliyetlerimizi ve diğer tüm organizasyonlarımızı aksatmadan sürdürmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10