İmalatı tamamlanan banklar park ve yeşil alanlara monte edilecek

Ergene Belediyesi kendi personeli ile minimum maliyetle kendi imalathanesinde ürettiği yeni oturma banklarının imalatını tamamlarken, oturma bankları Ergene ilçesinde bulunan park ve yeşil alanlara monte edilecek.

Ergene 6.05.2021 14:37:00 0
İmalatı tamamlanan banklar park ve yeşil alanlara monte edilecek

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediyenin imalathanesinde geçtiğimiz haftalarda üretimine başlanılan yeni oturma banklarının imalatı tamamlandı.

 

BİZLERİ MUTLU EDİYOR

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ve deneyimli ustalarımız tarafından geçtiğimiz haftalarda üretimine başladığımız yeni oturma banklarının imalatı tamamlandı. Belediye personelimiz gerçekten başarılı çalışmalar ortaya koydu. Pek çok alanda değerlendireceğimiz söz konusu oturma banklarımız Belediyemizi dışa bağımlılıktan kurtulmasının yanında, tasarruf sağlamamızda da vesile oluyor. Ekiplerimizce üretilen bu güzel oturma bankları ilçemizdeki çocuk oyun parkları olmak üzere diğer yeşil alanlarımıza da konulacaktır. Bu çalışmalarımız ile ilgili olarak vatandaşlarımızın bizi arayıp teşekkür etmesi bizleri fazlasıyla memnun ve mutlu ediyor. Sevgi Kenti Ergenemize hizmet noktasında hayata geçirdiğimiz böylesi çalışmaların halkımız tarafından sahiplenip korunması ise bizlerin temel arzusudur” dedi.

 

 Haber/Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10