Malkara OSB'den örnek davranış

Malkara Organize Sanayi SB tarafından 100 adet tablet bilgisayar il genelinde eğitim-öğretim gören öğrencilerimize verilmek üzere program düzenlendi. Hayırseverlere teşekkür eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırı

Malkara 7.05.2021 12:18:00 0
Malkara OSB

Programa Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan katıldı.

 

VALİ YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

 

Tablet Teslim Töreni’nde konuşan Vali Yıldırım; “Bu tabletler uzaktan eğitim için olmazsa olmaz araçlardan bir tanesidir. Onun için hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Bütün öğrencilerimizin bu tabletlere sahip olması her zaman mümkün olmayabilir. Devlet eliyle, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tablet gereksinimlerini epeyce karşıladık. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ilimize tahsis edilmiş olan rakam şu anda 4194 adet. Bu gelen tabletler öğrencilerimize en muhtaç olandan başlamak üzere ailede hiç değilse bir tane olsun düşüncesiyle dağıtıldı. Bununla birlikte hayırseverimizin 2297 adet vermiş olduğu tablet var ve Malkara OSB’nin vereceği 100 adet tablette bunun içerisinde. Toplamda 6491 adet tableti ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırmış oluyoruz. Arzu ederiz ki bütün OSB’ler kendi büyüklükleri, gelirleri ölçüsünde tabletlerden alıp öğrencilerimize ulaştırma gayreti içerisinde olsunlar. Biz buna seve seve aracılık ediyoruz. Malkara OSB yönetimine böyle bir karar aldıkları için, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bir nebze olsun ihtiyaçlarını karşılamak için, bu gayreti gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bu hayır inşallah örnek olur, başka kişilere de teşvik olur ve bizde öğrencilerimize başka tabletler almaya devam ederiz.” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10