Çölyak hastalarına glutensiz gıda desteği

Kapaklı Belediyesi, gıda alerjisi olarak bilinen çölyak hastaları için glutensiz gıda paketi desteği sağlıyor. Bu kapsamda hazırlanan glutensiz gıda paketleri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafÄ?

Kapaklı 7.05.2021 13:14:00 0
Çölyak hastalarına glutensiz gıda desteği

Kapaklı Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen çalışma kapsamında glutensiz gıda çeşidi bulunan paketler Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve ekipler tarafından hasta ve hasta yakınlarına verildi.

 

DÜZENLİ ŞEKİLDE SÜRDÜRECEĞİZ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizdeki çölyak hastalarına destek olmak amacıyla başlattığımız çalışma kapsamında başvuruda bulunan çölyak hastalarımıza glutensiz gıda paketlerini ulaştırıyoruz. Çölyak hastalarımız hayatın bir gerçeği ve kendilerine dağıttığımız bu gıda paketlerindeki ürünlerin temini zor ve maliyetli. İlçemizdeki çölyak hastalarımıza olan desteğimizi her ay düzenli olarak sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu. Hasta ve hasta yakınları ise Kapaklı Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını kaydederek, Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve tüm ekiplere teşekkür etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10